Jubileumconcert - 125 jaar Euphonia

Muziekvereniging Euphonia bestaat dit jaar 125 jaar en dat wordt gevierd. In het voorjaar hadden wij al een ontzettend leuk concert met Euphonia muziek "door de jaren heen", maar aan het eind van 2023 pakt Euphonia pas echt uit, met een spetterend thema concert in de sporthal van de Linde in Meerkerk.

Strauss & Co

Van André Rieu, via de Bolero  tot Circus Renz en Dance Monkey. Het komt allemaal voorbij tijdens ons jubileumconcert met thema "Strauss & Co"! Geheel in de stijl en sfeer van de concerten van Nederlands grootste entertainment exportproduct uit Limburg,  wordt de sporthal van de Linde tijdelijk omgetoverd tot een kleine kopie van het Vrijthof.

Popkoor 0183 en diverse solisten
In samenwerking met Popkoor 0183 uit Gorinchem, een heuse Smid, een Röhnrad turner en diverse solisten in ons orkest,  brengen wij een feestelijk avondvullend programma voor jong & oud.

Sponsoren

Ons Jubileumconcert wordt mede mogelijk gemaakt door:

   

 

Locatie en aanvang

Locatie: Sporthal van De Linde, Meerkerk

Aanvang: 20:00, Zaal open vanaf 19:30

Alle kaarten zijn uitverkocht, er zijn morgen geen kaarten meer te koop aan de deur!

Kaartverkoop

Alle kaarten zijn uitverkocht, er zijn morgen geen kaarten meer te koop aan de deur!

Deze website maakt voor een optimale werking gebruik van cookies. OK Toestaan Weigeren Lees voor meer informatie onze privacyverklaring privacy Cookie instellingen Dit veld is niet ingevuld De ingevulde tekst is te kort De ingevulde tekst is te lang