Blazersklas op de Springplank

Blazersklas op de Springplank

Vanaf eind september draait er op openbare basisschool de Springplank in Meerkerk weer een nieuwe blazersklas.

13-10-2016

Tweede jaar op rij

Net als op de Rank dit voorjaar, is het het tweede opeenvolgende jaar dat we het project verzorgen op de Springplank. Er heeft een groep van 11 enthousiaste leerlingen zich aangemeld.

Vijfde blazersklas project

Het is alweer het vijfde blazersklas project dat wij als muziekvereniging in samenwerking met een basisschool in Zederik opzetten.

Ik wil ook een blazersklas op mijn basisschool!

Heeft u een kind in groep 6 van een basisschool in Zederik of bent u werkzaam op een basisschool en wilt u dat wij ook op uw school een blazersklas project gaan organiseren? Neem dan contact met ons op via het contactformulier of via . Wij zullen dan contact opnemen met u en de betreffende bassischool om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Ook kunt u natuurlijk altijd een keer komen kijken/luisteren tijdens een van onze repetities op maandagavond vanaf 19:45 in de Linde

Donateurs/sponsors gezocht!

Om deze blazersklas projecten in de toekomst structureel te kunnen blijven aanbieden hebben wij inmiddels flink geïnvesteerd in een assortiment muziekinstrumenten dat permanent ingezet kan worden voor deze en toekomstige blazersklassen. Omdat wij de kosten van de blazersklassen zo laag mogelijk willen houden voor de scholen en leerlingen, zullen wij zelf deze investering terug moeten verdienen. Wilt u daar een handje aan meehelpen? Neem dan contact op met  om donateur of sponsor te worden.


Wij wensen de leerlingen op de Springplank heel veel plezier en succes toe de komende 10 weken!